Prinsessentaart

Prinsessentaart

Prinsessentaart maken voor op je Prinsessenfeestje!

Prinsessentaart maken voor op je Prinsessenfeestje!


Beschrijving, bak de tulband volgens de beschrijving op de verpakking, en laat hem afkoelen. Maak de botercreme door,
100gr boter zacht te maken in de magnetron (1,5 min),doe er 225 gr poedersuiker bij en 1 eetlepel melk.Roer het goed door elkaar. Als je meerdere kleuren botercremeglazuur wilt maken verdeel het dan over verschillende bakjes. Voor het bedekken van de tulband is het meeste glazuur nodig. Meng heel voorzichtig de kleurstofdoor het glazuur (druppel na druppel). Dit kleurt erg sterk en gaat niet uit je kleren of van je handen onverdund! Als het eenmaal verwerkt is geeft het geen problemen meer. Smeer de tulband in met glazuur met een nat mes of de bolle kant van een lepel. Zet het kroontje erop, het gat van de tulband eventueel opvullen met zilverfolie. Mocht het glazuur te hard zijn geworden zet het dan nog een paar seconden in de magnetron (Als het te zacht is even in dekoelkast). Als de tulband is gedaan, neem je de andere kleur en stop dat in de slagroomspuit met het fijnste spuitstukje. Breng nu de versiering aan. Als laatste de snoepjes en de kaarsjes erop. Succes!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>